logo-neplast
0 izdelek(ov) - 0.00€
logo-neplast

V spletni prodajalni Neplast vam ponujamo širok izbor izdelkov. V kolikor želenega izdelka v spletni prodajalni ne najdete, vas vabimo, da nas obiščete v naši najbližji prodajalni.

 

Podatki podjetja:

Neplast d.o.o.

Miren 137

5291 Miren

Slovenija

 

Tel.: +386 (0)5 39 54 140

Fax: +386 (0)5 39 54 141

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

                                                                        

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne Neplast določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne https://www.neplast.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna prodajalna Neplast deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda in se strinja z nakupom in načinom plačila ter dostave. Naročilo se obdela in pripravi glede na možnost dobave izdelkov.

Ob naročilu vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

 Cene v spletni prodajalni Neplast

Vse navedene cene izdelkov so v eur in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko kupec  naročilo v spletni prodajalni potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja Neplast d.o.o., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V spletni prodajalni so navedene cene kot redne cene izdelkov, cene zelo ugodno. Cene ZELO UGODNO so v spletni prodajalni primerno označene in veljajo za vse kupce spletne prodajalne Neplast.

 Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno, številčno...odstopanje).

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas.

Odveza odgovornosti

Neplast d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja in v spletni prodajalni. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da Neplast d.o.o. v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o eventualnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na:

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tel:  00386 (0)5 39 54 140,

Fax: 00386 (0)5 39 54 141,

 Naslov: Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren.