logo-neplast
0 izdelek(ov) - 0.00€
logo-neplast
NOVOST! Troli zabava
Novost! Tudi za verska praznovanja se pri nas nekaj dobi...
Pisani kozarci
Finger food
Plastificirani prti in raznobarvni tekači
Program coffee to go
Kozarec za penino
Pisani baloni vseh oblik in velikosti
Square kolekcija
Finger food posodice
Poročni pogrinjki
Finger food pladnji
Imitacija stekla
Pisan pribor
Otroška zabava za fantke
Smoothie to go kozarci
Pisane svečke
Otroška zabava za punčke

Pravilnik o zasebnosti

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne prodajalne je:

Neplast d.o.o.
Miren 137
5291 Miren


Tel: +386 (0)5 39 54 140
E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Neplast d.o.o. se zavezuje, da bo ščitila zasebnost uporabnikov spletne prodajalne in razvijala tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno prodajalno www.neplast.si.

 

Privolitev

Z uporabo spletne prodajalne uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov.

Zbiranje osebnih podatkov

Znakupovanjem v spletni prodajalni uporabnik dovoljuje, da Neplast d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Ponudnik se zavezuje, da bo vaše osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varoval v skladu z ZVOP-1, ščitil pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam ter jih bo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik se zavezuje tudi k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Spletna prodajalna lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali v naši spletni trgovini. Ponudnik te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne prodajalne in optimizacijo.

Uporaba osebnih podatkov

Ponudnik zbira podatke z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne prodajalne ter nudenje zahtevanih storitev. Ponudnik lahko podatke uporabnikov uporabi tudi za namene internih tržnih raziskav in obveščanje strank tako o novostih v spletni prodajalni kot tudi o novostih glede izdelkov ali storitev, ki jih nudi podjetje Neplast d.o.o.

Podatke strank hranimo trajno in jih uporabljamo v trajno rabo dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru "vdora" v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice.  

 

Splošno pojasnilo


Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.


Kaj so piškotki?

 

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša.

NOVIČKE

Poceni, ceneje, najceneje! AKCIJA!

Kupujte akcijske artikle! Akcije veljajo do odprodaje zalog!

Skoči na akcijske artikle!

Popust je že vključen v ceno artiklov v kategoriji: AKCIJA!