logo-neplast
0 izdelek(ov) - 0.00€
logo-neplast
NOVOST! Troli zabava
Novost! Tudi za verska praznovanja se pri nas nekaj dobi...
Pisani kozarci
Finger food
Plastificirani prti in raznobarvni tekači
Program coffee to go
Kozarec za penino
Pisani baloni vseh oblik in velikosti
Square kolekcija
Finger food posodice
Poročni pogrinjki
Finger food pladnji
Imitacija stekla
Pisan pribor
Otroška zabava za fantke
Smoothie to go kozarci
Pisane svečke
Otroška zabava za punčke

Pogoji poslovanja

V spletni prodajalni Neplast vam ponujamo širok izbor izdelkov. V kolikor želenega izdelka v spletni prodajalni ne najdete, vas vabimo, da nas obiščete v naši najbližji prodajalni.

 

Podatki podjetja:

Neplast d.o.o.

Miren 137

5291 Miren

Slovenija

 

Tel.: +386 (0)5 39 54 140

Fax: +386 (0)5 39 54 141

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne Neplast določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne https://www.neplast.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna prodajalna Neplast deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda in se strinja z nakupom in načinom plačila ter dostave. Naročilo se obdela in pripravi glede na možnost dobave izdelkov.

Ob naročilu vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

 

Cene v spletni prodajalni Neplast

Vse navedene cene izdelkov so v eur in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko kupec  naročilo v spletni prodajalni potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja Neplast d.o.o., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V spletni prodajalni so navedene cene kot redne cene izdelkov, cene zelo ugodno. Cene ZELO UGODNO so v spletni prodajalni primerno označene in veljajo za vse kupce spletne prodajalne Neplast.

 

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno, številčno...odstopanje).

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas.

Odveza odgovornosti

Neplast d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja in v spletni prodajalni. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da Neplast d.o.o. v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o eventualnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

 

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na:

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tel:  00386 (0)5 39 54 140,

Fax: 00386 (0)5 39 54 141,

 

Naslov: Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren.

 

Cene

Cene, objavljene v spletni prodajalni https://www.neplast.si ter objavljene ponudbe, veljajo na dan oddaje naročila.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Vse navedene cene za vse izdelke so v eur ter zajemajo DDV (davek na dodano vrednost).

 

Načini plačila

Neplast d.o.o. omogoča način plačila po povzetju. 

Ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo preko spletne prodajalne poslali potrdilo o prejemu naročila. Kupnino plačate dostavni službi ob dostavi naročenega blaga. Plačilo dostavni službi ob prevzemu je možno z gotovino. Pri plačilu po povzetju velja cena izdelka, veljavna na dan naročila. 

Če vas v času dostave ni doma, bo poštni delavec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke lahko plačate tudi ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.

 

»Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna še provizijo. Vendar tega stroška ne plačate vi, saj smo ga za vas plačali že mi.« 

 

POMEMBNO:
V kolikor izdelki, ki ste jih naročili niso na zalogi, vam bomo sredstva rezervirana za plačilo, sprostili nazaj na vaš TRR račun.

 

Neplast d.o.o. nudi za naročeno blago v spletni prodajalni dostavo z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije.Dostavo opravi pogodbeni izvajalec Pošta Slovenije na navedeni naslov na območju Slovenije.

Naročeni izdelki imajo različne roke dobave: 

- od 2 do 3 dni: kadar je izdelek na zalogi v prodajalni Neplast d.o.o

- do največ 7 delovnih dni, kadar izdelka ni na zalogi v skladišču

 

Kadar izdelek nima zaloge in tudi dobave izdelka ne pričakujemo več, se izdelek odstrani iz ponudbe na spletni strani.

Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na navedenem naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu prodaje naročenega blaga.

 

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in je pavšalen za vsa naročila. Višina poštnine je 3,5 eur. Za vsa naročila nad 30 eur je poštnina brezplačna.

V času posebnih akcij se lahko znesek obračunane poštnine spremeni.


Ali moram ob prevzemu pošiljke plačati provizijo Pošti Slovenije?

Če se odločite za plačilo z gotovino ob prevzemu pošiljke si Pošta Slovenije obračuna strošek vplačila plačilnega naloga BN02/UPN. Ob dostavi izdelkov Pošti Slovenije niste dolžni plačati nobene provizije, saj provizijo za vas plačamo mi.
 

Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo,  kontaktirate nas lahko na:  

Tel.: +386 (0)5 39 54 140 ali

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


NE SPREGLEJTE: Vrnjeno blago pošljite s Pošto Slovenije na naše stroške - PPN (izključno kot poslovni paket) na naslov: 

Neplast d.o.o.
Miren 137

5291 Miren

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec naročenega blaga na www.neplast.si ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel: +386 (0)5 39 54 140 (pon-pet: 8-15h), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Rok začne teči en dan po datumu prevzema naročenega blaga. 

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, nespremenjeno in v originalni embalaži.

Podjetje vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, v kolikor pa se kupec strinja pa se vplačani znesek naročenega blaga  vrne na TRR uporabnika. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14  dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu po predhodnjem dogovoru izvede z nakazilom na njegov transakcijski račun. Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej.

Pravico do zamenjave blaga, vračila kupnine, garancije, stvarnih napak in nepravilno opravljenih storitev natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov – povezava: http://www.zps.si/images/stories/zakoni/zvpot_enpb_dec11.pdf (neuradno prečiščeno besedilo).

 

NE SPREGLEJTE: Vrnjeno blago pošljite s Pošto Slovenije na naše stroškena naslov: Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren. Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na tel: +386 (0)5 39 54 140 (pon-pet: 8-15h),

 

Stvarna napaka

Opredelitev stvarne napake

Napaka je stvarna:

·         če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

·         če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

·         če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

·         če je ponudnik izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Preverjanje primernosti izdelka

Primernost izdelka za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Uveljavitev stvarne napake

Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki, na lastne stroške, obvestiti v zakonsko določenem roku. Obvestilo mora vsebovati natančen opis napake. Kupec mora ponudniku omogočiti pregled izdelka.

Pravico do uveljavitve stvarne napake natančneje opredeljuje Zakon o varstvu potrošnikov.

Obrazec za uveljavitev stvarne napake se nahaja tukaj

 

Shranjevanje pogodbe (naročila)
Vsa opravljena naročila se arhivirajo na naslovu Neplast d.o.o., Miren 137, 5291 Miren. Naročila in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu in ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Garancija preneha veljati pri:

·         neupoštevanju navodil za uporabo,

·         popravilu, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,

·         malomarnem ravnanju z izdelkom,

·         poškodbah, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

NOVIČKE

Poceni, ceneje, najceneje! AKCIJA!

Kupujte akcijske artikle! Akcije veljajo do odprodaje zalog!

Skoči na akcijske artikle!

Popust je že vključen v ceno artiklov v kategoriji: AKCIJA!